Despre noi

Descoperă povestea noastră

Marca LaCosta este reprezentata prin doua locatii distincte

“Restaurant LaCosta” unde la parter functioneaza un restaurant si o terasa de 3 sezoane, iar la etaj exista un salon elegant pentru evenimete, toate fiind deservite de o bucatarie ultramoderna si un laborator de cofetarie propriu

“Pizzeria LaCosta” de pe strada Mihail Sadoveanu, in vecinatatea Muzeului Agriculturii

Restaurantul LaCosta este definit de catre clienti ca un local intens, cu personalitate, armonizat dupa gustul tuturor, candva i se spunea in folclorul targului “La pietricele” si asa a ramas. Locul il gasiti usor, este situat in centrul orasului Slobozia, in incinta parcului Ialomia din Slobozia, in vecinatatea stadionului municipal. Cadrul natural oferit de parc este intim si imbie la relaxare. Mesele din lemn combinate cu decorul foarte modern si elegant dau o nota placuta localului. Personalul este bine pregatit sa trateze cu ospitalitate fiecare client, acesta putandu-se destinde servind masa sau savurand unul din preparatele barului. Meniul extrem de ofertant, alcatuit dupa pretentii internationale, cuprinde specialitati internationale, preparate traditionale, paste si pizza.

Salonul Business LaCosta este situat la etajul I al cladirii. Decorul elegant, cu semineu, tavan partial deschis, cu vedere spre parcul din jur si cu detalii de arhitectura ambientala deosebita, ofera un cadru unic potrivit oricarui tip de eveniment.

Laboratorul Cofetariei LaCosta l-am conceput pentru ca ne-am dorit sa realizam produse de cofetarie si patiserie dintre cele mai diversificate. Clientii pot alege forma, continutul , culorile folosite, cofetarii LaCosta ridicandu-se la nivelul oricaror exigente.

121

FELURI DE MÂNCARE

1358

FEEDBACK-URI POZITIVE

15642

CLIENTI FERICITI

330

EVENIMENTE

Recenzii

Recenziile clienților