Meniul Zilei

28.01.2019 – 01.02.2019

1 – LUNI

20.00 lei

Felul Intai – Ciorba de pasare cu taitei de casa sau Ciorba taraneasca de vacuta sau Supa crema de legume.

Felul  Doi – Tocanita cu carne de porc si salata de castraveti murati sau Pipote, ou, telemea de vaca cu mamaliguta sau Pulpa de pui semidezosata la gratar cu salata greceasca

– Desert: foi cu crema de lamaie

2 – MARTI

20.00 lei

– Ciorba de oase de porc sau Supa de rosii cu crutoane sau Ciorba de pasare cu taitei de casa

si

– Musaca greceasca sau Mazare cu pui si salata de castraveti murati sau Snitel de pui cu cartofi prajiti si salata de varza

– Desert : prajitura excelent

3 – MIERCURI

20.00 lei

– Ciorba taraneasca de vacuta sau Supa de pui cu galusti sau Ciorba de pasare cu taitei de casa

si

– Fasole batuta cu parjoale moldovenesti sau Tocanita de pui si ciuperci cu mamaliguta sau Pui la gratar cu cartofi cu oregano si sos lipovenesc

– Desert : foi cu crema de ciocolata

4 – JOI

20.00 lei

– Ciorba de perisoare sau Ciorba de zarzavat sau Ciorba de pasare cu taitei de casa

si

– Tochitura de porc cu mamaliguta sau Pulpa de pui la tava cu cartofi cu ciuperci si salata de castraveti murati Snitel de porc cu cartofi prajiti si salata de varza

– Desert : amandina

5 – VINERI

20.00 lei

– Ciorba radauteana sau Supa de fasole sau Ciorba de pasare cu taitei de casa

si

– Pulpa de pui semidezosata la gratar cu cartofi prajiti si salata de varza sau Sarmalute cu mamaliguta sau Snitel de pui cu piure de cartofi si salata de varza

– Desert : clatita cu gem