Meniul Zilei
28.01.2019 – 01.02.2019

1 – LUNI
20.00 leiFelul Intai – Ciorba de pasare cu taitei de casa sau Ciorba taraneasca de vacuta sau Supa crema de legume.
Felul Doi – Tocanita cu carne de porc si salata de castraveti murati sau Pipote, ou, telemea de vaca cu mamaliguta sau Pulpa de pui semidezosata la gratar cu salata greceasca
– Desert: foi cu crema de lamaie

2 – MARTI
20.00 lei– Ciorba de oase de porc sau Supa de rosii cu crutoane sau Ciorba de pasare cu taitei de casa
si
– Musaca greceasca sau Mazare cu pui si salata de castraveti murati sau Snitel de pui cu cartofi prajiti si salata de varza
– Desert : prajitura excelent

3 – MIERCURI
20.00 lei– Ciorba taraneasca de vacuta sau Supa de pui cu galusti sau Ciorba de pasare cu taitei de casa
si
– Fasole batuta cu parjoale moldovenesti sau Tocanita de pui si ciuperci cu mamaliguta sau Pui la gratar cu cartofi cu oregano si sos lipovenesc
– Desert : foi cu crema de ciocolata

4 – JOI
20.00 lei– Ciorba de perisoare sau Ciorba de zarzavat sau Ciorba de pasare cu taitei de casa
si
– Tochitura de porc cu mamaliguta sau Pulpa de pui la tava cu cartofi cu ciuperci si salata de castraveti murati Snitel de porc cu cartofi prajiti si salata de varza
– Desert : amandina

5 – VINERI
20.00 lei– Ciorba radauteana sau Supa de fasole sau Ciorba de pasare cu taitei de casa
si
– Pulpa de pui semidezosata la gratar cu cartofi prajiti si salata de varza sau Sarmalute cu mamaliguta sau Snitel de pui cu piure de cartofi si salata de varza
– Desert : clatita cu gem