Descoperă toate preparatele noastre

Meniul este alcătuit din cele mai sofisticate ingrediente, LaCosta fiind unul dintre cele mai îndrăgite restaurante din Slobozia. Va oferim o gama largă de servicii pentru toate ocaziile și vă așteptăm cu brațele deschise. Toate preparatele noastre sunt realizate cu pasiune de o echipa de profesioniști cu experință în acest domeniu.

Gustări reci și calde

Ciorbe și supe creme

Produse panificaţie

Salate aperitiv

Salate de însoțire

* Puteţi alege din varietatea sortimentelor de pește pregătite la cuptor sau pe grătar care pot fi însoţite de diverse garnituri și sosuri recomandate.

Preparate din pește

* Recomandate pentru preparate din pește

Garnituri Pentru Pește

Garnituri

Sosuri

* Aceste preparatese pot găti atât cu Penne, cât și cu Spaghete

Paste

Preparate la tigaie

* Preţul este exprimat pe 100g de materie primă

Preparate la grătar

* Preţul este exprimat pe 100g de materie primă

Preparate tradiționale

Meniu International

* Preţul este exprimat pe 100g de materie primă

Meniuri de Post

Topinguri – 50g

– șuncă praga ……………… 4,00 lei
– mozzarella ………………… 5,00 lei
– ciuperci ……………………….. 3,00 lei
– costiţă afumată …………. 5,00 lei
– măsline ……………………….. 2,50 lei
– ardei gras ………………….. 2,00 lei
– piept de pui ………………. 6,00 lei

Sosuri - 80g

– ketchup dulce ……………… 1,0 lei
– sos iute ……………………….. 2,5 lei
– sos de roșii ………………… 1,0 lei
– sos chilli …………………….. 2,5 lei

Pizza

Desert

SUBSTANTE CARE CAUZEAZĂ ALERGII SAU INTOLERANTE:

1. Cereale care conțin gluten, și anume: grâu, secară, orz, ovăz, grâu spelt, grâu dur sau hibrizi ai acestora și produse derivate, exceptând:
(a) siropurile de glucoză obținute din grâu, inclusiv dextroza (1);
(b) maltodextrine obținute din grâu (1);
(c) siropurile de glucoză obținute din orz;
(d) cerealele utilizate pentru fabricarea distilatelor sau a alcoolului etilic de origine agricolă.

2. Crustacee și produse derivate.

3. Ouă și produse derivate.

4. Pește și produse derivate, exceptând:
(a) gelatina de pește folosită ca substanță suport pentru preparatele de vitamine sau de carotenoide;
(b) gelatina de pește sau ihtiocolul folosit(ă) la limpezirea berii sau a vinului.

5. Arahide și produse derivate.

6. Soia și produse derivate, exceptând:
(a) uleiul și grăsimea de soia rafinate complet (1);
(b) amestecuri naturale de tocoferoli (E306), tocoferolul D-alfa natural, acetatul de tocoferol D-alfa natural, succinatul de tocoferol D-alfa natural, obținuți din soia;
(c) fitosterolii și esterii de fitosterol derivați din uleiuri vegetale, obținuți din soia;
(d) esterul de stanol vegetal fabricat din steroli de ulei vegetal, obținuți din soia.

7. Lapte și produse derivate (inclusiv lactoză), exceptând:
(a) zerul utilizat pentru fabricarea distilaților sau a alcoolului etilic de origine agricolă;
(b) lactitolul.

8. Fructe cu coajă lemnoasă, adică:
(a) migdale (Amygdalus communis L.),
(b) alune de pădure (Corylus avellana),
(c) nuci (Juglans regia),
(d) nuci Caju (Anacardium occidentale),
(e) nuci Pecan [Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch],
(f) nuci de Brazilia (Bertholletia excelsa),
(g) fistic (Pistacia vera),
(h) nuci de macadamia
(i) nuci de Queensland (Macadamia ternifolia), precum și
(j) produse derivate, exceptând fructele cu coajă utilizate pentru fabricarea distilatelor sau a alcoolului etilic de origine agricolă.

9. Țelină și produse derivate.

10. Muștar și produse derivate.

11. Semințe de susan și produse derivate.

12. Dioxidul de sulf și sulfiții în concentrații mai mari de 10 mg/kg sau 10 mg/litru în SO 2 total trebuie calculați pentru produsele gata pentru consum sau reconstituite în conformitate cu instrucțiunile producătorilor.

13. Lupin și produse derivate.

14. Moluște și produse derivate.
RO 22.11.2011 Jurnalul Oficial al Uniunii Europene L 304/4

Consumatorii sunt sfătuiți să consulte personalul cu privire la produsele care au la bază materii prime achiziționate în stare congelată.