Un vis devenit realitate

VIZIUNEA TA, STILUL TĂU, ZIUA TA

Restaurantul La Costa are în portofoliu unul dintre cele mai elegante saloane pentru nuntă, botez sau mese festive. Am creat spațiul ideal!
Un cadru elegant, rafinat, exclusivist, unde detaliile fac diferența. Un loc prietenos, conceput special pentru reușita organizării evenimentului tău.

Rețeta evenimentului perfect este semnată de Restaurant LaCosta!

Suntem experți în pregătirea de evenimente private, fie că ne gândim la nuntă, botez sau petrecere aniversară, dar și în pregătirea de petreceri corporate cum ar fi conferințe, seminarii, pregătire lansări de produse, evenimente mondene, concerte live, degustări de vinuri, totul poate fi organizat din timp și cu succes în cele mai mici detalii.

Stabilește un reper pentru evenimentele de referință din viața ta sau a companiei din care faci parte, impune-ți propriul standard. Îți oferim soluția pentru orice tip de eveniment, spațiul perfect unde beneficiezi de serviciile dedicate ale unei echipe de profesioniști experimentați.

Restaurant LaCosta îți garanteaza succesul evenimentului tău!

Meniul ideal

Creativitatea contează atât în prezentarea mâncării, cât și în obținerea gustului, două elemente esențiale care influențează rezultatul final al oricărei mese.
Noi, bucătarii, suntem oameni pasionați de ceea ce facem, înconjurați toată ziua de ingrediente, preocupați de selectarea și prepararea lor, obsedați de realizarea meniului ideal.
Venim în fața dumneavoastră cu cele mai bune propuneri de meniu pentru evenimente, spectaculoase, născute din dragoste pentru arta culinară și din dorința de a surprinde plăcut clienții LaCosta Restaurant.
Am transformat fiecare farfurie într-o călătorie fabuloasă în lumea savorii, rafinamentului și a excelenței culinare.
Bucurați-vă de viață, de voi înșivă, de plăcerea de a fi între prieteni și de posibiliteatea de a le oferi oaspeților voștri tot ce-i mai bun… pentru că meritați!